Fineo: Vacuüm beglazing

FINEO : AGC Hemelaers is erkend installateur van de nieuwste vacuüm beglazing

OP ZOEK NAAR EEN INSTALLATEUR VAN FINEO VACUÜM GLAS?

Sinds kort is AGC Hemelaers erkend installateur van Fineo vacuüm glas.

Snelle en eenvoudige installatie

FINEO is een dunne beglazing, waardoor het moeiteloos kan worden gedragen en gehanteerd, en dus eenvoudiger kan worden geïnstalleerd. Uw beglazing wordt geïnstalleerd door onze plaatsingsdienst om dienstverlening en vakmanschap van de hoogste kwaliteit te waarborgen. En omdat we niet het kozijn vervangen, kan dit op dezelfde dag gedaan worden.

Fineo vacuümglas

FINEO is veel méér dan glastechnologie. Het is puur wooncomfort. Want deze baanbrekende vacuüm isolerende beglazing zet niet alleen verbluffende energieprestaties neer.

  • Het combineert ook uitzonderlijk hoge thermische isolatie met een indrukwekkende geluidsdemping én een ongeziene duurzaamheid.
  • De dunne vacuüm isolerende beglazing zorgt bovendien voor een elegante, slanke look.

 

FINEO isoleert net zo goed als een drievoudige beglazing, maar is lichter en dunner. Dus de plaatsing is veel minder arbeidsintensief dan het vervangen van volledige kozijnen. Dit maakt van FINEO vaak de voordeligste oplossing bij lage energie renovatie- en restauratieprojecten.
FINEO is bovendien een duurzame investering, want deze vacuüm isolerende beglazing is 100% recyclebaar en heeft ook een zeer lange levensduur zónder prestatieverlies.