Mirox4Green

MIROX4GREEN : EEN NIEUWE DUURZAME SPIEGEL, MET EEN VEEL LAGER LOODGEHALTE EN EEN BETERE OPACITEIT.  NU VERKRIJGBAAR BIJ AGC HEMELAERS.

EIGENSCHAPPEN

Mirox4Green, de spiegel van superieure kwaliteit van AGC, weerspiegelt de duurzame visie van AGC. Deze spiegel is van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de Mirox MNGE en onderscheidt zich vanwege het gebruik van loodvrije verfmaterialen en de hoge opaciteit. Hierdoor is Mirox4Green ideaal voor toepassingen waarbij de spiegel van achteren wordt aangelicht.

VOORDELEN

  1. De luchtkwaliteit binnenshuis wordt niet aangetast omdat de spiegel een zeer lage uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOC's) en formaldehyde heeft. 
  2. De speciale, in twee lagen aangebrachte verf, biedt voortreffelijke bescherming tegen corrosie van de zilveren laag. 
  3. Er is geen lood aan verf toegevoegd: Heeft slechts een zeer beperkt gehalte aan lood (0,004% of 40 ppm), dat afkomstig is van de overige natuurlijke materialen die voor de productie van de verf zijn gebruikt. 
  4. De opake (ondoorzichtige) verf biedt superieure opaciteit, een essentiële eigenschap voor wanneer de spiegel met behulp van led-stroken van achteren wordt aangelicht. 
  5. Compatibel met de FIX-IN-verlijmingsoplossingen van AGC, die het installatieproces voor de klant of installateur erg eenvoudig maken en je ook nog 5 jaar garantie op de bevestiging geven.
  6. Mirox4Green-spiegels zijn Cradle to Cradle CertifiedTM Silver.

TOEPASSINGEN : INTERIEURBEGLAZING

  • Meubilair: Scheidingswanden, tafels, schappen, vaste deuren en schuifdeuren voor servieskasten en garderobekasten, vitrines en glazen sokkels enz. 
  • Wandbekleding: Badkamers, winkelcentra, restaurants, scholen, hotels, liftruimten enz.
  • Deuren: standaard deuren en schuifdeuren 
  • Mirox4Green wordt sterk aanbevolen voor toepassingen waarbij de spiegel van achteren wordt aangelicht vanwege de gegarandeerde volledige opaciteit.